1 januari 2012

BUVO Castings en Bühler Motor

Aluminium hogedruk gieterijBühler Motor is een van de baanbrekende fabrikanten op het gebied van kleine borstelloze, elektronisch gecommuteerde (EC) motoren. Vandaag de dag, reikt de expertise van Bühler Motor tot ver buiten gelijkstroom (DC) en borstelloze gelijkstroom (BLDC) motoren, aandrijfmotoren en waterpompen. Producten en diensten variëren van de ontwikkeling en productie van geavanceerde actuatoren via software en elektronische controllers tot spuitgegoten kunststof onderdelen. Om ook op het gebied van aluminium onderdelen over een partner met kennis van hoogwaardige onderdelen te beschikken, heeft Bühler Motor aluminium hogedruk gieterij BUVO Castings aangewezen als leverancier van aluminium hogedruk gietonderdelen.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020