Certificeringen

Het leveren van de hoogste en meest stabiele kwaliteit is wat opdrachtgevers van ons verwachten en waar wij volledig achter staan. De focus op kwaliteit is dan ook verweven in alle facetten van ons bedrijf en is binnen de gehele BUVO organisatie doorgevoerd.

BUVO is in bezit van zowel het ISO 9001:2015 als het IATF16949:2016 certificaat waarmee wordt voldaan aan de belangrijkste kwaliteitsnormen voor klanten in de automobielbranche. Deze normen laten zien dat het managementsysteem van BUVO staat voor de hoogste kwaliteit en het streven om continu te verbeteren.

Kwaliteitsbewaking is niet alleen gekoppeld aan een product of proces. BUVO voelt zich eveneens verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Dit blijkt uit de ISO 14001:2015 certificering die staat voor de ISO certificering die milieuzorg bewaakt volgens vastgestelde normen.

De resultaten van alle interne audits (proces-, product- en projectaudits) en externe audits (door klanten en certificerende instanties) laten zien dat BUVO de intentie heeft continu te verbeteren en te blijven voldoen aan de hoogste internationale standaarden.

Behaalde certificeringen:
IATF 16949: 2016
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Wordt BUVO uw nieuwe leverancier?

Kwaliteit, innovatie en vakmanschap staan bij ons voorop.

Meer informatie Maak een afspraak Foto