Het bedrijf BUVO

Een uniek bedrijf met kwaliteit, innovatie, vakmanschap en toekomstgerichtheid als stabiele pijlers.

BUVO is een aluminium hogedrukgieterij, gespecialiseerd in het gieten en het mechanisch bewerken van producten voor diverse toepassingen. Daarnaast houdt BUVO zich bezig met de ontwikkeling en productie van gereedschappen in de eigen gereedschapmakerij BUVO Tools.

Feiten en cijfers

BUVO is een organisatie in constante ontwikkeling. Innovatie, vakmanschap en toekomstgerichtheid staan centraal in ons bedrijf. Deze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat BUVO zich vanaf haar oprichting in 1980 heeft ontwikkeld tot een van de meest moderne aluminium hogedruk gieterijen in de wereld.

Oprichting: 1980
Aantal medewerkers: >250 (anno 2021)
Totale bedrijfsoppervlakte (productieoppervlakte): 16.500 m2 (anno 2021)

Innovatie en ontwikkeling binnen BUVO

De vraag naar kwalitatieve en complexe aluminium gietstukken blijft, door onder andere de groei in de e-mobility, groeien. Juist voor deze specifieke behoefte naar complexe, kleine producten is BUVO dé wereldwijde specialist.

BUVO investeert en innoveert

Om onze groeiambities te kunnen realiseren investeert BUVO doorlopend in de ontwikkeling van onze mensen, onze processen en onze machines. Investeren en innoveren zorgen ervoor dat het mooie ambacht van aluminium hogedrukgieten naadloos past in de wereld van nu én van morgen. Door onze continue ontwikkelingen en ons streven naar perfectie behoren we tot de top gieterijen van de wereld. We zijn een absolute voorloper in de technieken die wij toepassen, in zowel gieterij als bewerking, en daar zijn we trots op.

Wordt BUVO uw nieuwe leverancier?

Kwaliteit, innovatie en vakmanschap staan bij ons voorop.

Meer informatie Maak een afspraak Foto