Onze succesformule

BUVO is een organisatie die uniek is in zijn soort. De grootste technische uitdagingen gaan wij voor onze klanten aan en dat heeft bijgedragen aan ons succes. Onze succesformule is gebaseerd op een zestal kenmerken, die maken wie en wat wij zijn.

Vakmanschap & professionaliteit
Uitdagingen pakken wij met beide handen aan en in alles wat we doen streven we naar de beste technische oplossing. Met kunde, kennis en met liefde voor het ambacht weten wij samen met onze klant tot de best passende oplossing te komen. Wij gaan pas over tot productie als er een kwalitatief hoogstaande oplossing is gevonden op de vraag en wens van onze klant. Professionaliteit zit hem in kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid en dat begint met een open manier van communiceren. Dit zijn we naar elkaar en naar onze opdrachtgevers.

Vakmanschap is meesterschap. Met onze handen, onze hersenen en onze machines maken wij mooie producten, maar we weten dat de kracht uiteindelijk bij de mens zit.

Innovatief & vooruitstrevend in het gehele proces
We willen de beste technische speler op de markt zijn en blijven. Om voorop te kunnen blijven lopen en trendsettend te zijn in de wereld van aluminium hogedruk gieten en aanverwante processen, blijven wij zoeken naar aanvullende kennis en methodieken. Of het nu gaat over onze productiemethodieken, onze nabewerkingsfaciliteiten, onze manier van communiceren of onze samenwerkingsvormen, we blijven open voor nieuwe mogelijkheden die ons in staat stellen voorop te blijven lopen.

Bij BUVO kennen we de uitspraak ‘we hebben het altijd al zo gedaan’ niet en we accepteren geen sleur of automatisme. We blijven kritisch op onszelf en onze omgeving. Met als enig doel onszelf te blijven ontwikkelen.

Toekomstgericht & Ambitieus
Bij BUVO gaan we voor toekomstgerichte en lange termijn samenwerkingen met al onze stakeholders. “Together we define the future”

 

Wordt BUVO uw nieuwe leverancier?

Kwaliteit, innovatie en vakmanschap staan bij ons voorop.

Meer informatie Maak een afspraak Foto