CNC machines

In onze moderne productiehallen bevinden zich meer dan 70 CNC-freesmachines om de gietdelen op kritische plekken geheel op maat te maken. Door onze hoogwaardige Fanuc machines kunnen zelfs de meest nauwkeurige maatvoeringen op een efficiënte wijze worden bereikt. Fanuc heeft wereldwijd de basis gelegd binnen de wereld van automatisering en past daarom als geen ander in deze geautomatiseerde high end BUVO omgeving.

Onze machines Contact opnemen

72
aantal
Gereedschapswisseltijd
< 0,7 sec
>75
Robots

Andere machines uit ons productieproces

Meetmachines

Om de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid te kunnen realiseren hebben wij de beschikking over een groot aantal meetmachines.

Reiningsmachines

Gietstukken die moeten voldoen aan hoge zuiverheidseisen worden na bewerking direct in de productielijn of in een afgeschermde cleanroom gereinigd.

Trommelmachines

Nadat de gietstukken in de juiste vorm zijn gegoten, worden ze direct in of bij de gietcel ontdaan van bramen en scherpe kanten door ze te trimmen en te trommelen.

Gietmachines

In totaal staan maar liefst 17 gietmachines in onze 3 giethallen, waar ruimte is voor 24 gietmachines.

Voorsmeltovens

BUVO Castings heeft 5 nieuwe generatie voorsmeltovens in het bezit waarbij efficiency en energiebesparing ten opzichte van verouderde modellen hand in hand gaan.

Foto

Wordt BUVO uw nieuwe leverancier?

Kwaliteit, innovatie en vakmanschap staan bij ons voorop.

Meer informatie Maak een afspraak

BUVO werkt in de volgende sectoren