Kwaliteit

BUVO Castings BV opereert in diverse marktsegmenten en wil voldoen aan de van toepassing zijnde markteisen door actief een ISO9001 en een IATF16949 certificering na te streven.

Om aan de wensen en eisen van klanten te kunnen blijven voldoen wordt continue in teamverband gezocht naar de meest optimale procesvoering. Uitgangspunt hierbij is minimaal voldoen aan de wensen van de klant en de daarbij horende klant en product specifieke eisen.

In het proces van offerte naar uitvoering worden klanteisen vroegtijdig meegenomen in het proces-design en aangevuld met specifieke proceskennis om een nul-fouten beleid maximaal te kunnen invullen. In dit proces zijn op kritische plaatsen doelen met KPI’s geïmplementeerd.

Bij het kwaliteitsbeleid worden alle stakeholders actief betrokken:

  • De eigenaren om investeringen in nieuwe technieken te faciliteren die er voor zorgen dat BUVO onderdelen van hoge kwaliteit op een concurrerend niveau kan blijven maken en leveren.
  • De klanten die naast hoge kwaliteit en nul-fouten beleid ook vragen om een dienstverlening die dit beleid ondersteunen.
  • De medewerkers die mede verantwoordelijk zijn om de nul-fouten strategie vorm te geven en uit te voeren naast het continue verbeteren van de eigen performance.
  • De toeleveranciers van uitbestede processen en ingekochte onderdelen die in het verlengde van BUVO opereren om te leveren conform klant specifieke eisen.
  • De partners die het mogelijk maken te kunnen blijven opereren onder de meest ideale proces condities.

Product veiligheid is door de wettelijke eisen een onlosmakelijk onderdeel van het beleid. Om product veiligheid maximaal te garanderen zijn er gekwalificeerde specialisten aanwezig die vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering, de conformiteit mede-beoordelen en monitoren.

Samengevat is het Kwaliteitsbeleid van BUVO afgestemd op een continue verbeter traject met een concurrerende nul-fouten en perfecte dienstverlening als stippen aan de horizon.

Wordt BUVO uw nieuwe leverancier?

Kwaliteit, innovatie en vakmanschap staan bij ons voorop.

Meer informatie Maak een afspraak Foto