1 januari 2012

IC-Tech kiest voor hogedrukgietdelen BUVO Castings

Aluminium hogedruk gieterij, gietdelenDe belangrijkste focus van ICT ligt op de automobielindustrie waarbij zij zich in het bijzonder richten op de productie van middenconsoles, kofferruimtesystemen, deurbekleding en decoratieve en functionele interieur onderdelen. De kennis en ervaring van aluminium hogedruk gieterij BUVO Castings hebben ICT ertoe gebracht om voor het VW Golf 7 platform opnieuw BUVO Castings als leverancier van aluminium hogedruk gieterij onderdelen aan te wijzen.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020