3 januari 2012

BUVO Castings meer dan 15 jaar leverancier Gates

Aluminium hogedruk gieterij, gietonderdelenGates is een wereldwijde industriële onderneming welke geavanceerde vermogensoverbrengingen en oplossingen voor vloeistofoverdracht biedt aan klanten in uiteenlopende marktsegmenten, waaronder de automobielindustrie. Door onder andere de nauwe samenwerking op het gebied van ontwikkeling en de opgebouwde kennis en ervaring, is aluminium hogedruk gieterij BUVO Castings al meer dan 15 jaar een vertrouwde leverancier van aluminium hogedruk gietonderdelen aan Gates.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020