4 januari 2012

Ericsson en BUVO Castings

Aluminium hogedruk gieterij, telecomEricsson is een wereldwijd toonaangevende leverancier op het gebied van telecomapparatuur en -diensten aan zowel mobiele als vaste netwerk operators. Zowel de snel op elkaar volgende ontwikkelingen van steeds geavanceerdere netwerksystemen als de hoge functionele eisen aan deze systemen, maken dat Ericsson een partner nodig heeft die in alle facetten van een project kan ondersteunen. Samen met aluminium hogedruk gieterij BUVO Castings heeft Ericsson inmiddels diverse projecten tot een succesvol serieproductie gebracht.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020