4 januari 2012

Magna maakt kiest voor hogedrukgieterij BUVO Castings

Aluminium hogedruk gieterijMagna Exteriors & Interiors, een volle operationele eenheid van Magna International, is een wereldwijde leverancier van interieur producten en systemen. Als interieur leverancier met een focus op innovatie, bieden zij een breed scala van producten, waaronder zijwand en trim systemen; cockpit systemen; cargo management systemen, en daksystemen. Aluminium hogedruk gieterij BUVO Castings is hierbij door Magna als leverancier gekozen voor de productie van aluminium onderdelen voor de Mercedes Actros Truck.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Vanaf maart 2023 is Pieter Rijs aangesteld als Chief Executive Officer/CEO

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die-Casting for Green Mobility op Euroguss 2022

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020