5 juli 2012

www.BUVOcastings.com gelanceerd

Na de succesvolle introductie van de nieuwe Nederlandse en Duitse website is nu ook de Engelstalige versie www.BUVOcastings.com gepubliceerd. Met deze internationale weergave van BUVO Castings is de internetpresentatie compleet en wordt aan potentiële klanten uit alle mogelijke regio’s een kijk op onze mogelijkheden geboden.

Naast deze internetpresentatie blijft deelname aan beurzen, zoals de Aluminium Messe 2012 in Düsseldorf en de Euroguss 2014 in Nürnberg, een belangrijk middel voor ons om onze naamsbekendheid te vergroten en contacten met bestaande relaties te onderhouden.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020