5 september 2012

Aluminium Messe 2012 update

Nog slechts enkele weken te gaan voordat het startsein van de Aluminium Messe 2012 in Düsselfdorf wordt gegeven. Als aluminium hogedrukgieterij verwachten wij ook dit jaar een grote toeloop van geïnteresseerde bezoekers.

Dit 2 jaarlijkse evenement is voor ons een uitgelezen kans om aan de hand van onze aluminium gietdelen te laten zien welke mogelijkheden wij allemaal in huis hebben. Zowel onze gereedschapmakerij BUVO Tools, waar wij in samenwerking met de klant de benodigde gereedschappen ontwikkelen en vervaardigen, als ook onze hogedruk gieterij BUVO Castings, waar wij de producten gieten en indien nodig mechanische bewerken, brengen wij hierbij graag onder de aandacht.

Bent u van plan deze beurs te bezoeken? Maak dan, net als velen anderen, gebruik van de mogelijkheid om via onze website gratis toegangskaarten voor de Aluminium Messe 2012 te bemachtigen. Naast dat deze kaarten voor u gratis zijn, hoeft u zich tijdens uw bezoek aan de beurs ook niet meer te registreren en kunt u daardoor direct aan uw rondgang beginnen.

Ga hier verder voor het aanvragen van toegangskaarten. Vul uw gegevens in op ons aanvraagformulier en wij sturen u na ontvangst van deze gegevens z.s.m. uw e-voucher toe.

Wij hopen ook u te mogen begroeten (Hal 11, Stand i32).

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Vanaf maart 2023 is Pieter Rijs aangesteld als Chief Executive Officer/CEO

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020