8 november 2012

Leveranciersontwikkelingsdagen bij BUVO

Aluminium hogedruk gieterij BUVO Castings heeft op 19 en 26 september leveranciersontwikkelingsdagen georganiseerd.

Om als hogedruk gieterij toonaangevend te kunnen zijn is het van belang dat alle processen, vanaf ontwikkeling gereedschap tot aan levering van een gegoten en eventueel bewerkt product, op een gestructureerde wijze worden uitgevoerd en voldoen aan het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Om deze reden heeft BUVO dan ook een eigen gereedschapmakerij waar de gereedschappen, benodigd voor het gietproces, worden ontwikkeld en geproduceerd op basis van de eigen ervaringen uit het proces. In het geval dat BUVO echter extra capaciteit nodig heeft voor het maken van matrijzen en trimstempels, worden deze regionaal bij enkele externe gereedschapmakers ondergebracht.

Om ook het kwaliteitsniveau van uitbesteed gereedschap te kunnen waarborgen is het van het grootste belang dat externe gereedschapmakerijen ook dezelfde manier van denken en werken hebben als BUVO en begrijpen wat er door BUVO van hen wordt verwacht.

Om de banden met onze externe gereedschapmakers verder te versterken en tevens de BUVO filosofie verder uit te kunnen dragen aan de medewerkers, heeft BUVO een aantal bijeenkomsten georganiseerd.

hogedruk gieterij, gietproces, matrijzen

Zowel de hoge opkomst als het enthousiasme tijdens deze avonden laten zien dat ook onze externe gereedschapmakers zich betrokken voelen en samen met BUVO streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020