2 december 2012

BUVO Castings bij top Suppliers Schaeffler

Aluminium hogedrukgieten, gieterij, gietenOp maandag 8 oktober heeft Schaeffler in Herzogenaurach zijn beste leveranciers van productiemiddelen geëerd tijdens de Suppliers Day 2012. Wereldwijd heeft Schaeffler ongeveer 1250 leveranciers voor productiemiddelen. Van deze groep werden er 46 uitgenodigd welke zich in de laatste jaren, door uitstekende diensten, hebben bewezen. Hierbij werd gekeken naar o.a. de kwaliteit, betrouwbaarheid, concurrerende kostenstructuur, service en innovatieve ontwikkelingen van de leveranciers. Ook aluminium hogedrukgieterij BUVO Castings behoorde tot de groep van genodigde. Voor BUVO Castings betekent dit een grote waardering voor de samenwerking en is dit een extra motivatie om de performance nog verder te verbeteren om ons blijvend binnen de groep van beste leveranciers te plaatsen. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking met Schaeffler.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Bedankt voor 2021 en tot in 2022

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

EUROGUSS 2022 uitgesteld tot Juni 2022

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

green mobility

BUVO presenteert “Die-casting for Green Mobility” op de Euroguss 2022

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020