24 januari 2013

Aluminium hogedrukgieten in Telecom

aluminium hogedrukgieten, gieterij, 4G, aluminium gieterijAl vele jaren heeft BUVO Castings zich binnen de Telecom branche bewezen op het gebied van aluminium hogedrukgieten. Door het actief mee ontwikkelen met onze klanten zijn vele nieuwe projecten succesvol omgezet in produceerbare aluminium hogedrukgietdelen. Het is dan ook om deze reden dat vooraanstaande spelers uit de Telecom, aluminium hogedrukgieterij BUVO Castings graag als partner kiezen.

Ook met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 4G zal BUVO haar sterke kanten als partner binnen deze branche bewijzen en zich als een van de meest professionele aluminium hogedrukgieterijen presenteren.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020