30 januari 2013

Rating 1 voor aluminium gieterij BUVO Castings

aluminium hogedrukgieterij, hogedrukgieten, aluminium gieterij, rating 1In navolging van voorgaande jaren heeft Dun & Bradstreet ons in januari 2013 opnieuw het certificaat „Rating 1“ uitgereikt. De financiële stabiliteit van ons als aluminium hogedrukgieterij wordt hiermee wederom bevestigd.

Vanwege de in 2008 gestarte wereldwijde economische crisis is de financiële stabiliteit van een bedrijf een steeds belangrijkere beslissingsfactor voor de samenwerking met leveranciers geworden. Een leverstop, veroorzaakt door het faillissement van een leverancier, wordt als een steeds serieuzer risico gezien. Om deze reden is een objectieve indicator zoals Dun & Bradstreet een goed hulpmiddel voor klanten om dit risico al in het voortraject realistisch in te kunnen schatten.

Leest u hier het begeleidend schrijven van Dun & Bradstreet.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020