7 maart 2013

Vaillant kiest aluminium hogedrukgietdelen BUVO

Aluminium hogedrukgieterij BUVO Castings heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het produceren van aluminium hogedrukgietdelen voor de verwarmingsindustrie. Door middel van vergaande automatisering in ons proces kunnen wij een zeer stabiele productkwaliteit garanderen en daarnaast een concurrerend prijsniveau bieden.

Onder andere op basis van onze ervaring binnen de verwarmingsindustrie en tevens op het gebied van gereedschapovername heeft de firma Vaillant, een premium leverancier van verwarmingsapparatuur, onlangs zijn vertrouwen in BUVO Castings uitgesproken en ons een pakket gietdelen in opdracht gegeven. Dit jaar al zullen meerdere aluminium hogedrukgietdelen door aluminium hogedrukgieterij BUVO Castings in productie worden genomen.

Vaillant kiest aluminium hogedrukgieterij BUVO Castings

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Vanaf maart 2023 is Pieter Rijs aangesteld als Chief Executive Officer/CEO

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020