17 april 2013

BUVO Castings ontwikkelt dynamisch spoelproces

Aluminium gietdelen en zuiverheid

Om zich als een van de meest professionele aluminium hogedrukgieterijen van Europa te kunnen profileren, is het voor BUVO Castings noodzakelijk om continu aan de verdere procesoptimalisering te blijven werken.

Vanwege de alsmaar strengere zuiverheidseisen enerzijds en de kostendruk anderzijds, heeft BUVO een dynamisch spoelproces ontwikkeld, dat met relatief geringe investeringen geïntegreerd kan worden binnen het bestaande productieproces. Het voordeel hiervan is dat direct na het mechanisch bewerken de aluminium delen zuiver uit het proces komen. Hierdoor wordt gegarandeerd dat onze hogedrukgietdelen aan de steeds hogere kwaliteitseisen van onze klanten voldoen en daarnaast op een concurrerende wijze kunnen worden geproduceerd.

Met dit nieuwe spoelproces zijn wij in staat een hogere zuiverheid binnen ons seriematige proces te realiseren.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020