18 juni 2013

Stijgende vraag naar aluminium hogedrukgietdelen

Stijgende behoefte in aluminium hogedrukgietdelenBij meerdere aluminium hogedrukgietprojecten in de automobielmarkt, zowel in het interieur- als ook in het exterieurbereik, is sinds enige tijd een stijgende vraag zichtbaar. Ook in de komende maanden wordt hierin nog een verdere stijging verwacht.

Om te zorgen dat wij als aluminium hogedrukgieterij deze stijgende vraag naar producten zowel bij het hogedrukgieten als bij het mechanisch bewerken kunnen volgen, wordt er continue gewerkt aan een steeds

verdergaande graad van automatisering binnen ons proces.

Een onlangs doorgevoerde automatisering is de montage van blindklinkmoeren. Hierdoor wordt niet alleen de beschikbare capaciteit verbeterd, echter wordt tevens de processtabiliteit verder geoptimaliseerd.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Bedankt voor 2022 en tot in 2023

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die-Casting for Green Mobility op Euroguss 2022

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

De groei van Green Mobility in 2022

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020