21 augustus 2013

Voorbereiding EUROGUSS 2014 gestart

In januari 2014 staat de eerstvolgende EUROGUSS gepland. Voor aluminium hogedrukgieterij BUVO Castings is deze gieterij vakbeurs een van de belangrijkste evenementen om zich aan bestaande en potentiƫle klanten te kunnen presenteren. Om tijdens deze beurs goed voor de dag te kunnen komen, zijn de eerste voorbereidingen reeds gestart.

Na in 2012 de website volledig te hebben herzien is het nu ook de beurt aan de stand. Tijdens de aankomende EUROGUSS Messe zal BUVO Castings zich met een volledig nieuwe stand presenteren. Verdere details betreffende onze beurspresentatie volgt in de komende maanden.

Gieterij beurs EUROGUSS

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F
fazua

De fietsmarkt in beweging

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Roland Jakobs

BUVO versterkt het commerciƫle team

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Noud van der Locht

Noud van der Locht aangesteld als (Interim) CFO BUVO Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020