8 oktober 2014

Ook Webasto kiest voor BUVO Castings!

Webasto Roof SystemsWebasto houdt zich al meer dan 75 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van producten voor de auto industrie, behoort tot de top 20 van automotive leveranciers in Duitsland en daarmee tot de 100 grootste leveranciers ter wereld voor de auto industrie.

De belangrijkste activiteiten van Webasto zijn de ontwikkeling, productie en verkoop van complete dak en converteerbare systemen als verwarming, koeling en ventilatiesystemen voor personenauto’s, bedrijfswagens en speciale voertuigen, campers en boten.

BUVO Castings is daarom trots Webasto te kunnen toevoegen aan haar klantenportefeuille!

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020