16 februari 2015

BUVO start Lean Six Sigma Training

Lean Six SigmaOm deze vervolgstap van continu verbeteren door toepassing van Lean Six Sigma methoden te maken, heeft BUVO Castings de firma YLC (YourLeanCompany) gecontracteerd om dit voorjaar een maatwerk basistraining Lean Six Sigma te gaan verzorgen voor een 20-tal medewerkers op sleutelposities binnen BUVO Castings.

Doel is om alle medewerkers binnen de organisatie meer inzicht te geven in wat Lean Six Sigma kan betekenen voor hun eigen werkplek en organisatie. Met als uiteindelijk resultaat het continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen en kwaliteit.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F
fazua

De fietsmarkt in beweging

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Roland Jakobs

BUVO versterkt het commerciƫle team

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Noud van der Locht

Noud van der Locht aangesteld als (Interim) CFO BUVO Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020