28 augustus 2015

Gentherm plaatst eerste opdracht bij BUVO

Automotive klantMet het plaatsen van een eerste order heeft Gentherm definitief gekozen voor een intensive samenwerking met BUVO Castings in de komende jaren.
Aan de keuze voor BUVO ging een uitgebreide audit vooraf waarbij alle bedrijfsaspecten werden doorgelicht. Met trots kunnen we berichten dat met de uiteindelijke score van BUVO de hoogst haalbare rating ‘groen’ werd bereikt. Hiermee is BUVO de enige aluminium hogedrukgieterij die bij Gentherm deze status op basis van een VDA Potentiaalanalyse heeft bereikt!

Gentherm richt zich op de ontwikkeling van een nieuwe generatie energie efficiënte producten door het uitvinden en perfectioneren van thermische technologie en haar toepassingen. Gentherm systemen worden geleverd aan diverse industrieën waaronder de automotive industrie. Gentherm is gevestigd in 14 landen en heeft wereldwijd meer dan 9.000 werknemers.

BUVO is trots Gentherm te mogen bijschrijven in haar klantenbestand.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020