1 september 2015

Investeringen voor nieuwe projecten in volle gang

Met de investering van 2 nieuwe Fanuc Robodrill alpha T21iFLA heeft BUVO Castings BV de 2e fase van haar omvangrijke investeringsplan in gang gezet. De machines zijn uitgebreid met een aantal opties, zoals koeling door de spindel tot 70 bar, afzuiging/filtering, spanentransporteur, automatische deur voor robotbelading, 24.000 toeren Big-plus spindel, stalen afscherming z-as en geïntegreerde direct drive 4e as. Met deze bewerkingscentra zal BUVO o.a. het volautomatisch bewerken van behuizingen van elektromotoren voor een van onze automotive klanten gaan uitvoeren waarvoor een volledig gerobotiseerde productiecel wordt opgebouwd. Deze productiecel wordt tevens voorzien van een Bin-Picking systeem met Area Sensor.

Nieuwe Fanuc bewerkingsmachines 2015Fanuc Robodrill alpha T21iFLA

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Vanaf maart 2023 is Pieter Rijs aangesteld als Chief Executive Officer/CEO

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die-Casting for Green Mobility op Euroguss 2022

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020