2 september 2015

BUVO Castings overtuigt ook Brose !

BroseNa een gedegen vooronderzoek, waarbij financiële, kwalitatieve alsook productietechnische aspecten van BUVO zijn beoordeeld, heeft Brose zich ervan overtuigd dat BUVO Castings de geschikte strategische partner is voor toekomstige levering van een breed scala aluminium gietwerk componenten voor de diverse systemen van Brose.

Brose is ‘s werelds vijfde grootste familiebedrijf in de automotive toelevering. Brose ontwikkelt en produceert innovatieve mechatronica systemen voor voertuigdeuren, stoelen en elektrische motors. 24.000 Brose medewerkers zijn werkzaam op 60 locaties in 23 landen en de omzet bedraagt ongeveer 5,2 miljard euro.

BUVO is dan ook trots de Brose Group te mogen bijschrijven in haar klantenbestand.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020