9 september 2015

BUVO BedrijfsSchool

BedrijfsschoolGoed opgeleid personeel is één van de belangrijkste pijlers voor een succesvol BUVO. Geschoolde medewerkers zijn essentieel om het vereiste kwaliteitsniveau en de groeiverwachting voor onze klanten te realiseren.
Een opleidingsplan voor 2015 – 2016 is opgezet, waarbij de medewerkers op alle niveaus in de organisatie opgeleid c.q. bijgeschoold gaan worden. Inmiddels zijn al een groot aantal opleidingen gestart of afgerond, zoals o.a. Bühler Gieterijtechniek, Wollin Sproeitechniek, Fanuc Robottraining en Lean Six Sigma trainingen.

In oktober 2015 zal gestart worden met “de BUVO BedrijfsSchool”. Met de huidige kennisdragers in de organisatie en leverancierstrainingen zal, in samenwerking met GILDE BT, een gekwalificeerd MBO niveau 2 en 3 opleidingstraject gestart worden voor (Allround) Operators Productietechniek (Gieterij / Nabewerking). De opleiding is zo opgezet dat het een blauwdruk is voor de toekomst, waarbij huidige en nieuwe medewerkers in kunnen stromen en zodoende de hele organisatie op het gewenste kennisniveau kan functioneren.

Door gekwalificeerde medewerkers van BUVO zullen bedrijfsspecifieke lesonderdelen worden gedoceerd, waarbij vakinhoudelijke aspecten en interne productieprocessen, optimaal in het onderwijsconcept van de BUVO BedrijfsSchool worden geïntegreerd.

Gilde-BT

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Vanaf maart 2023 is Pieter Rijs aangesteld als Chief Executive Officer/CEO

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020