15 september 2015

AMK zoekt en vindt “Totaalconcept” bij BUVO

AMK
Nadat de eerste contacten met AMK gelegd waren door het service center van BUVO Duitsland was al snel duidelijk dat de AMK group op zoek was naar een leverancier die een totaal oplossing kon bieden.

Met haar eigen ontwikkelingsafdeling en gereedschapsmakerij is BUVO in staat om in een vroeg stadium mee te denken met de klant en als co-maker in het ontwikkeltraject haar bijdrage te leveren. Naast het gieten wordt ook het mechanisch bewerken van aluminium hogedruk gietdelen volledig in eigen huis uitgevoerd. Ook neemt BUVO de verantwoordelijkheid op zich voor de uitvoering van diverse coatingen zoals het KTL of poederlakken en nabehandelingen als impregneren, anodiseren, vernikkelen en verzilveren.

De AMK Group met haar hoofdkantoor in Kirchheim/Teck behoort als familiebedrijf al meer dan 50 jaar tot de markt- en technologievoorlopers op het gebied van elektrische aandrijftechniek, besturingstechniek, industriële automatiseringstechniek en automotive.

BUVO is trots om de AMK Group te mogen bijschrijven in haar klantenbestand.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020