16 oktober 2015

Ook Kostal treedt toe tot klantenkring BUVO!

KostalMet de KOSTAL Group heeft BUVO wederom een gerenommeerde toeleverancier, actief in diverse marktsegmenten, weten te overtuigen. Al in de fase voorafgaand aan de eerste opdracht(en) werd duidelijk dat KOSTAL op zoek was naar een strategische partner, die ook in het ontwikkelproces haar bijdrage moet kunnen leveren. BUVO heeft daarbij aangetoond dat het, mede door haar eigen gereedschapsmakerij BUVO Tools, direct kan inspelen op de snelle ontwikkelingen in de markt. De “One Stop Shop”, waarbij BUVO het totale proces van gieten tot en met het mechanisch bewerkte product inclusief finishing kan leveren, heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor BUVO. Ook de uitbreidingsplannen van BUVO, waarmee het groeipotentieel van KOSTAL in de toekomst met en bij BUVO gerealiseerd kan worden, hebben bijgedragen aan de keuze voor BUVO.

KOSTAL ontwikkelt en produceert technologisch geavanceerde elektronische, elektromechanische en mechatronische producten voor grote industriële bedrijven.
KOSTAL is een onafhankelijke familiebedrijf, met het hoofdkantoor in Duitsland, en vierde haar 100-jarig bestaan in 2012.
De KOSTAL Group telt op 38 locaties wereldwijd in 17 landen op drie continenten meer dan 15.000 werknemers in de zakelijke gebieden van auto-elektronica, industriële elektronica, contact systemen, het testen van apparatuur (SOMA) en Solar Electric.

BUVO is trots de KOSTAL Group te mogen bijschrijven in haar klantenbestand.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020