17 december 2015

Opdracht Thomas geeft BUVO vertrouwen

Thomas_logo
Met een eerste opdracht van Thomas heeft BUVO opnieuw het vertrouwen gekregen van een belangrijke toeleverancier in diverse marktsegmenten.
In de kennismakingfase was al snel duidelijk dat de filosofie van Thomas en BUVO met betrekking tot o.a. kwaliteit, toekomstige ontwikkelingen en medewerkers perfect bij elkaar aansluit.
Met name de kennis en expertise op het gebied van reinheid sprak tot de verbeelding. D.m.v. het op elkaar afgestemde, geautomatiseerde productie- en wasproces is BUVO in staat zuiverheden te garanderen die voldoen aan de allerhoogste normen van o.a. de automotive industrie. In het eigen laboratorium kan daarbij de exacte restvervuiling aangetoond worden.
Ook de know-how van BUVO op het gebied van gereedschapsbouw, gieten, bewerken en automatisering werd door Thomas als zeer positief ervaren en heeft bijgedragen aan de nominering van deze eerste opdracht.

Met bijna 600 werknemers ontwikkelt en produceert het familiebedrijf Thomas elektromagnetische vloeistof actuatorsystemen voor de auto- en mobiele hydrauliek industrie, alsook apparaten voor medische toepassing. In de ontwikkeling en vervaardiging van producten volgt Thomas een “zero defect” kwaliteitsfilosofie. Als belangrijke klanten telt Thomas de premium fabrikanten in de auto-industrie, internationaal toonaangevende fabrikanten van voertuigen en mobiele machines en systeemleveranciers. In de bedrijfscode van de eigenaarsfamilie is vastgelegd dat het welzijn van het bedrijf en daarmee ook van haar medewerkers op de eerste plaats staat – Company First.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020