1 juni 2016

BUVO investeert in nieuwe reinigingsmachine,

en anticipeert daarmee op de stijgende zuiverheidseisen.

Duerr-EcoCCore

DÜRR EcoCCore: DE NIEUWE DIMENSIE IN REINIGING O.B.V. GEMODIFICEERDE ALCOHOL

Stijgende eisen aan de kwaliteit van onderdelen, vereist steeds complexere oplossingen voor industriële reinigingsprocessen. Perfect toegepaste proces engineering is een essentieel onderdeel voor een efficiënt en op maat gemaakte reinigingsoplossing. Door het combineren van een aantal verschillende procedures, is praktisch ieder gewenst reinheidsniveau mogelijk. Het maakt niet uit of u uit de verwerkende industrie, de auto-industrie of de ruimtevaart komt.
Optimaal ontworpen machines met een flexibele functionaliteit zijn de nieuwe standaard in de industriële reiniging, garanderen een uitzonderlijke kwaliteit, hoge efficiëntie en beschikbaarheid. Naleving van de veiligheid en de milieuwetgeving wordt gewaarborgd gedurende zowel dagelijks als  lange termijn gebruik.
Met het Dürr EcoCCore systeem, heeft BUVO Castings B.V. een reinigingsmachine aangeschaft welke perfect is afgestemd om aan deze eisen te voldoen.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020