1 november 2017

Toetreding Bart Rouwette tot directieteam BUVO

De afgelopen jaren hebben we samen met onze vertegenwoordiging hard gewerkt om nieuwe klanten en projecten binnen te halen en dat heeft geresulteerd in een omzetgroei van >25%, met een gelijke verwachting voor de komende jaren.

Om deze positieve ontwikkelingen goed te kunnen managen hebben de aandeelhouders van BUVO besloten het directieteam uit te breiden. Per 1 november zal dhr. Bart Rouwette toegevoegd worden aan het directieteam van BUVO en de directie gaan voeren over BUVO Castings BV en BUVO Tools BV.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020