11 juli 2018

BUVO collega’s in the picture

De mensen binnen BUVO zijn ons belangrijkste kapitaal. Dagelijks zorgen zij er samen voor dat we de mooiste en meest kwalitatieve gietproducten kunnen produceren en uitleveren. Allemaal hebben zij hun, eigen belangrijke, rol binnen het geheel.

En dat waarderen we niet alleen, we zien er ook de waarde en kracht van in. Om al deze harde werkers een gezicht te geven heeft onlangs een heuse fotoshoot plaatsgevonden binnen de BUVO muren. Collega’s met allerhande expertises werden op de gevoelige plaat vastgelegd zodat wij ook de gezichten van deze collega’s aan de wereld en hopelijk aan nieuwe collega’s kunnen laten zien. Je zult deze gezichten snel op meer plaatsen tegenkomen…

Wij zijn trots op ons team en dat zullen we laten zien!

 

  

  

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Vanaf maart 2023 is Pieter Rijs aangesteld als Chief Executive Officer/CEO

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020