1 augustus 2018

BUVO Castings sluit zich aan bij Hightech Helmond – de Peel

Binnen BUVO vinden we het belangrijk dat de omgeving, en met name de kinderen en de jeugd, vroegtijdig en op een leuke manier kennismaken met techniek en de bedrijven daarachter. Om deze woorden kracht bij te zetten hebben we ons onlangs aangesloten bij Stichting Hightech Helmond- de Peel, de organisator van o.a. Hotspot Helmond.

Het is indrukwekkend wat er in de regio Helmond allemaal wordt gemaakt. Maar veel mensen, ook uit de directe omgeving, hebben daar geen weet van. Vooral technische bedrijven hebben de eigenschap om hier ook niet veel over te praten. Maar dat is iets wat helemaal haaks staat op de doelstellingen van Stichting Hightech Helmond- de Peel. In de Stichting Hightech Helmond- de Peel zijn ruim 50 bedrijven en onderwijsinstellingen verenigd, met als gezamenlijk doel het interesseren van verschillende doelgroepen voor techniek, met name kinderen en jeugd, en daarmee voldoende nieuwe aanwas genereren voor de technische sector in de Peelregio.

Samen met collega bedrijven zetten we ons in om het hele jaar door leuke en interessante activiteiten te organiseren voor (voornamelijk) de jeugd.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020