4 oktober 2018

De BUVO vacature nieuwsbrief

Wist jij dat BUVO iedere 2 maanden haar vacature nieuwsbrief met alle nieuwste vacatures verspreidt? BUVO is continu in ontwikkeling en we kunnen niet ontwikkelen zonder ons bestaande team en personele uitbreidingen hierop.

Ons vacature aanbod is, net zoals als ons bedrijf, continu in beweging. Als je nu geen passende vacature ziet staan maar wel graag deel wilt uitmaken van het BUVO team kun je je aanmelden op onze vacature nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief houden we jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures.

Meld je hier aan voor onze vacature nieuwsbrief.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020