18 maart 2014

Verderontwikkeling dynamisch spoelproces

Aluminium gietdelen en zuiverheid

Om een verbeterde productreiniging te verwezenlijken, werd eerder al door aluminium hogedrukgieterij BUVO Castings het standaard ontvettingsproces verder ontwikkeld tot een dynamisch spoelproces. Dit, zelf ontwikkelde, spoelproces is nogmaals op een hoger niveau gebracht en inmiddels ook door onze klanten vrijgegeven om producten met een zuiverheidseis tot SKK 3A (spanen tot maximaal 1,0 mm en restvervuiling van maximaal 10 gram) te realiseren.

Indien de zuiverheidseisen nog hoger zijn, kunnen wij de aluminium hogedrukgietdelen in onze eigen Dürr wasmachine reinigen. Hier worden de aluminium delen in twee stappen gewassen, ultrasoon gereinigd en vacuüm gedroogd. Op deze manier is ook een zuiverheidsklasse SKK 2A (spanen tot maximaal 0,6 mm en een restvervuiling van maximaal 4 gram) realiseerbaar.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F
fazua

De fietsmarkt in beweging

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Roland Jakobs

BUVO versterkt het commerciële team

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Noud van der Locht

Noud van der Locht aangesteld als (Interim) CFO BUVO Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020