30 oktober 2018

Cruciale BUVO gietdelen in de nieuwe Audi e-tron

BUVO levert met behuizing van de On Board Charger een cruciaal Audi e-tron onderdeel. Deze behuizing valt direct op wanneer de motorkap wordt geopend. Binnen ons bedrijf zijn de matrijzen voor dit unieke product ge-engineerd en geproduceerd. Opvolgend aan dit ontwikkelproces worden de producten onder hoge druk gegoten uit aluminium. Ook het machinaal bewerken en reinigen wordt volledig in eigen beheer in de moderne BUVO productielocatie uitgevoerd.

BUVO Castings is trots om onderdeel uit te mogen maken van deze grote stap die Audi maakt op het gebied van elektrisch rijden.

Vanaf begin september is Audi gestart met de lang verwachtte productie van hun eerste elektrische cross-over: de Audi e-tron. De Europese marktintroductie van de Audi e-tron staat voor het eind 2018 gepland. 

 

 

 

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020