9 januari 2020

Victor Douven aangesteld als Director Operations bij BUVO Castings

Met ingang van 1 december 2019 is Victor Douven de nieuwe Director Operations van aluminium hogedruk gieterij BUVO Castings uit Helmond.

Victor Douven zal leiding geven aan de productie organisatie. “Juist in tijden waarin de automobiel industrie sterk in beweging is vanwege nieuwe ontwikkelingen blijft BUVO investeren en behoudt de organisatie een toekomstgerichte blik. Door te ontwikkelen in mensen, structuren en processen en door vooruit te blijven kijken, blijven opdrachtgevers de samenwerking opzoeken. Dit laat mij zien dat BUVO een solide bedrijf is met veel potentie. Ik kijk er naar uit om hier onderdeel van uit te maken en BUVO Castings te ondersteunen in de verdere groei en professionalisering.” Aldus Victor Douven.

Juiste man op de juiste plaats
Victor zal zorgdragen voor de verdere ontwikkeling van operations binnen BUVO Castings. Het optimaal samenwerken, zowel binnen operations, alsook met andere afdelingen is cruciaal voor BUVO. BUVO is dan ook verheugd om Victor aan het Managementteam toe te voegen.

Door zijn ruime ervaring met het implementeren van vernieuwende productieprocessen binnen diverse industrieën, waaronder de automobiel industrie is BUVO er van overtuigd in Victor de juiste man op de juiste plaats te hebben gevonden.

BUVO wenst Victor veel succes toe in zijn nieuwe functie.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Vanaf maart 2023 is Pieter Rijs aangesteld als Chief Executive Officer/CEO

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020