19 mei 2020

“Een sterk en stoer bedrijf”

BUVO Castings staat als organisatie en als werkgever midden in de samenleving. Niet voor niets draagt BUVO haar steentje bij aan regionale initiatieven als Stichting Hightech Helmond – De Peel, de drakenbootrace en het huis van Sinterklaas. Allemaal initiatieven die onze regio extra glans en karakter geven en we daardoor moeten koesteren.

Dat dit niet onopgemerkt voorbij gaat bleek uit de uitnodiging die we mochten ontvangen van de Helmondse Burgemeester Elly Blanksma, Wethouder Economie en Innovatie Serge van de Brug en gemeentesecretaris Erik de Ruiter. Samen met ons wilden ze van gedachte wisselen over wat er speelt in de gemeente en bij BUVO. Natuurlijk is er ook gesproken over de huidige tijd waarin het bedrijfsleven wereldwijd, maar ook specifiek in onze regio, getroffen wordt door de crisis die is ontstaan na het uitbreken van COVID-19. De Gemeente Helmond laat hiermee zien dicht bij de maatschappij te staan en er ook echt te zijn voor de mensen en bedrijven in de regio.

Tijdens een prettig en open gesprek, dat plaatsvond op 14 mei jl., op de werkkamer van de burgemeester, gaven wij onze visie op ons bedrijf en op de huidige situatie. De nieuwe uitdagingen die samengaan met deze situatie, bieden we met onze veerkracht en gedrevenheid het hoofd. Samen de schouders eronder en doorgaan! Dat is dan ook precies het beeld dat de Burgemeester, die BUVO al lang kent en volgt, heeft van de Helmondse gieterij: “Een stoer en sterk bedrijf” was hoe zij het bedrijf omschreef en kent. En dat maakt ons toch wel trots. Een mooi compliment voor ons team!

Het was een prettig gesprek waarin we ook de gemeente konden complimenteren met de manier waarop zij er, ook nu, voor ondernemers is. CEO Bart Rouwette en HR-manager Wendy Hendriks, die namens BUVO dit gesprek voerden kijken terug op een waardevolle en constructieve middag.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020