4 juni 2020

BUVO breidt klantenportefeuille verder uit

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit jubileumjaar begonnen vroeg in januari. Met een gezellige nieuwjaarsreceptie voor alle collega’s en hun gezin werd het feestjaar afgetrapt. Niet lang daarna volgde een feestelijke aanwezigheid op de Vakbeurs Euroguss in Nürnberg. Daar werd samen met bestaande, en (potentieel) nieuwe, opdrachtgevers het glas geheven op de huidige en toekomstige samenwerking(en).

Relatief kort opvolgend op deze beurs kondigt de organisatie met veel trots de samenwerking aan met twee nieuwe opdrachtgevers; HELLA en MEKRA LANG GMBH & CO. KG.

HELLA staat met een omzet van ca. 7,1 miljard euro in de top 40 van wereldwijde toeleveranciers van de auto-industrie en behoort tot de 100 grootste Duitse industriële ondernemingen. Wereldwijd heeft HELLA meer dan 40.000 medewerkers. Per direct zal BUVO Castings in opdracht van HELLA een onderdeel voor een spanningsomvormer gaan produceren.

De tweede nieuwe klant MEKRA LANG GMBH & CO. KG. ontmoette BUVO eerder dit jaar op de Euroguss. In slechts 3 maanden heeft deze nieuwe samenwerking in zijn geheel vorm gekregen en vanaf deze maand zullen we 16 aluminium gietdelen gaan produceren voor het Duitse familiebedrijf dat marktleider is op het gebied van spiegel- en camerasystemen voor commerciële voertuigen als vrachtwagens, bussen en landbouwvoertuigen. 

Het mogen toevoegen van deze klanten aan het klantenbestand is een mooie aanwinst voor de organisatie in dit jubileumjaar.

Wij verwelkomen beide klanten en hebben alle vertrouwen in een vruchtbare samenwerking.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020