1 april 2021

Noud van der Locht aangesteld als (Interim) CFO BUVO Castings

Met ingang van 1 april 2021 is Noud van der Locht aangesteld als (Interim) CFO van BUVO Castings. Noud van der Locht volgt hiermee Michel Boots op. BUVO is Michel Boots zeer erkentelijk voor het met verve vervullen van zijn rol en wenst hem alle succes met zijn volgende uitdaging.

BUVO Castings is er van overtuigd in Noud van der Locht een meer dan waardige opvolger te hebben gevonden voor deze cruciale rol binnen de BUVO organisatie. Noud zal deel uit maken van het Managementteam van BUVO en zal verantwoordelijk zijn voor Finance, ICT en Inkoop. In deze rol zal hij een actieve bijdrage leveren in enerzijds het verbeteren van de Business performance en anderzijds het verder professionaliseren van de organisatie ten behoeve van de verdere groei.

Noud van der Locht heeft een achtergrond als Accountant. Hij heeft een ruime ervaring in de automobiel industrie onder andere als Business Controller, Finance Manager, CFO en General Manager. Noud is een zeer gerespecteerd leider met duidelijke focus op continue verbeteren van performance en processen en dat heeft geresulteerd in de samenwerking tussen BUVO Castings en Noud van der Locht.

Ook van der Locht zelf ziet de toekomst samen met BUVO positief tegemoet: “Ik ben zeer gemotiveerd om met de teams de volgende stappen te maken om de groeiambities van BUVO te bereiken.” aldus de nieuwe CFO van BUVO Castings

BUVO wenst Noud veel succes toe in zijn nieuwe functie.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Vanaf maart 2023 is Pieter Rijs aangesteld als Chief Executive Officer/CEO

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020