2 juni 2021

BUVO versterkt het commerciële team

Vanaf 1 juni 2021 is Roland Jakobs aan het BUVO team toegevoegd. Roland is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van de BUVO organisatie. Vanuit zijn rol als Manager Sales zal Roland de commerciële teams in zowel Nederland als Duitsland aansturen. Met de komst van Roland wordt de commerciële slagkracht van het bedrijf verder uitgebouwd en wordt de brug tussen techniek en commercie nog sterker ingebed in het bedrijf.

Roland heeft een ruime ervaring in de automobiel industrie heeft voor zowel producerende als ontwikkelende (OEM) organisaties commerciële rollen met veel verantwoordelijkheid mogen vervullen. Door deze achtergrond en het ambitieuze en vooruitstrevende karakter dat Roland Jakobs heeft, heeft BUVO veel vertrouwen in de toekomstige samenwerking.

Ook Roland zelf ziet de toekomst samen met BUVO positief tegemoet:

“BUVO heeft veel ervaring, gemotiveerde medewerkers en grote ambities en ik kijk er naar uit om er samen met de collega’s de schouders onder te zetten en BUVO naar een nog hoger niveau te brengen.”

BUVO wenst Roland veel succes toe in zijn nieuwe functie.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020