25 november 2021

BUVO presenteert “Die-casting for Green Mobility” op de Euroguss 2022

Wij zijn verheugd weer aanwezig te mogen zijn op de EUROGUSS: dé beurs voor ons als hogedruk gieterij. Op dit moment lijkt het erop dat de beurs  – met inachtneming van alle COVID-19 maatregelen  -doorgaat. We kijken er naar uit dat we u persoonlijk kunnen ontmoeten en nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze stand van 18 t/m 20 januari 2022 in Neurenberg.

Op de beurs presenteren wij ons met de volgende slogan: ‘Die-casting for Green Mobility.’

Met deze slogan benadrukken we het groene en innovatieve karakter van ons bedrijf en onze productiemethodes. De duurzame wereld van morgen vraagt ​​immers om nieuwe oplossingen en producten.

Op onze stand laten we zien dat we experts zijn op het gebied van actieve koeling en verwarming in gietdelen. Dankzij de innovatieve technologie van BUVO, gebaseerd op geïntegreerde leidingen voor warmte uitwisseling is BUVO klaar om in de toekomst de volgende stap te zetten. Op de stand laten we ook zien wat we te bieden hebben als “one-stop-shopping” adres.  Wij bieden klanten technische ondersteuning bij het productontwerp, een eigen interne toolshop, projectmanagement, efficiënte productieprocessen, verspaning,  montage van componenten en het reinigingen van producten.

Benieuwd naar onze oplossingen, onze stand en ons verhaal? Vraag via marketing@buvocastings.nl uw gratis toegangskaart aan. Wilt u niet wachten tot de beurs om alle BUVO innovaties te zien? Maak dan snel een afspraak met ons.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020