28 april 2022

Die-Casting for Green Mobility op Euroguss 2022

In 2022 komt de internationale aluminium hogedrukgiet-branche al weer voor de veertiende keer bijeen op Europa’s grootste vakbeurs voor hogedrukgieten. In 2022 zal de Euroguss, nadat deze eerder verplaatst was i.v.m COVID-19, plaatsvinden van 8 t/m 10 juni in Nuremberg.

Ook in 2022 zal BUVO Castings wederom aanwezig zijn op deze beurs en presenteert de organisatie zich met de slogan: “Die Casting for Green Mobility“. Met deze slogan benadrukt de Helmondse hogedrukgieterij het duurzame en innovatieve karakter van het bedrijf en zijn productiemethoden. De duurzame wereld van morgen vraagt immers om nieuwe oplossingen en producten en hiervoor moeten grenzen verlegd worden in het aluminium hogedruk gieten.

Zo laten we op onze stand zien, een absolute autoriteit te zijn op het gebied van actieve koeling en verwarming in gegoten aluminium producten, hetgeen een absolute noodzaak is bij de elektrificatie van voertuigen. Door de innovatieve BUVO-techniek, gebaseerd op het ingieten van leidingen voor vloeistof of gas als koelmedium, staan wij als geen ander klaar om de volgende stap te maken in de toekomst voor groene mobiliteit.

Tevens laten we zien wat ze als “one-stop-shopping” adres allemaal in huis hebben op het gebied van technische support bij het productontwerp voor maakbaarheid en kostenreductie: een eigen interne gereedschapmakerij, projectmanagement, efficiënte productieprocessen, bewerken en assemblage van componenten en het reinigen van producten.

Wie de BUVO stand al eens heeft bezocht, weet dat deze stand een sublieme combinatie is van technische en culinaire hoogstandjes waarvan in beide gevallen volop kan worden genoten. Het is ons streven om deze editie meer Nederlandse organisaties te ontmoeten op deze beurs. “We zien een sterk groeiende Nederlandse vraag naar (bewerkte en geassembleerde) aluminium gietdelen en presenteren onszelf graag aan al deze bedrijven op onze eigen unieke BUVO-manier.”, aldus Roland Jakobs – Salesmanager bij BUVO. “Ik nodig dan ook alle geïnteresseerden uit zich bij ons te melden zodat we hen persoonlijk kunnen ontvangen en kunnen helpen met tickets. Wij ontmoeten geïnteresseerden graag op de beurs op onze stand 7-203.”

Vraag hier uw tickets aan voor Euroguss 2022:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020