9 november 2023

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

Op 16-18 januari 2024 zal de internationale aluminium hogedrukgiet-branche elkaar voor de 15e keer weer ontmoeten op Europa’s grootste vakbeurs voor spuitgieten. De vorige Euroguss beurs in 2022, nadat deze was verplaatst vanwege COVID-19, vond plaats van 8 tot en met 10 juni in Neurenberg.

Ook in 2024 is BUVO Castings weer aanwezig op deze beurs met als slogan: “Die Casting for Green Mobility“.

Met deze slogan benadrukt de hogedrukgieterij uit Helmond (NL) het duurzame en innovatieve karakter van het bedrijf en haar productiemethoden. De duurzame wereld van vandaag vraagt immers om nieuwe oplossingen en producten en daarvoor moeten grenzen verlegd worden in het aluminium hogedrukgieten.

Op de Euroguss stand toont BUVO haar expertise op het gebied van actieve koeling en verwarming in gegoten aluminium producten, een belangrijk aspect in de elektrificatie van alle transportmiddelen.

Dankzij de innovatieve technologie bij BUVO, gebaseerd op het omspuiten van buizen voor vloeistoffen of gas als koelmedium, maar ook frictielassen, is BUVO als geen ander klaar voor de volgende stappen in de toekomst voor de groene transitie.

Naast componenten voor mobiliteit levert BUVO ook essentiële componenten voor hybride warmtepompinstallaties, die van groot belang zijn in de huidige groene transitie.

BUVO blijft een “one-stop-shopping” adres en biedt technische ondersteuning bij productontwerp voor maakbaarheid en kostenreductie: een eigen interne gereedschapsmakerij, projectmanagementondersteuning, efficiënte productieprocessen, bewerking en assemblage van onderdelen en het reiniging van producten en verpakking.

Iedereen die de BUVO-stand al eens heeft bezocht, weet dat deze stand een sublieme combinatie is van technische en culinaire hoogstandjes waarvan in beide gevallen volop kan worden genoten.

“We zien een sterk groeiende vraag naar bedrijven die nieuw zijn op het gebied van hogedrukgietproducten en we presenteren ons graag aan al deze bedrijven op onze eigen unieke BUVO-manier”, zegt Roland Jakobs – Sales Director bij BUVO. “Daarom nodig ik alle geïnteresseerden uit om contact met ons op te nemen, zodat we hen persoonlijk kunnen ontvangen.

Wij ontmoeten geïnteresseerden graag op de beurs op onze stand 7-203.”

Euroguss 2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020