6 juni 2019

De Hightech Ontdekkingsroute 2019 mét BUVO Castings

Meer dan 3000 bezoekers zagen zaterdag 25 mei 2019 met eigen ogen wat voor een leuk event de High Tech ontdekkingsroute Helmond – de Peel is.

Op het terrein van het jubilerende Franke in Helmond waren meer dan 50 bedrijven vertegenwoordigd die allemaal ludieke activiteiten hadden bedacht om techniek in het algemeen en hun technieken specifiek op een leuke manier onder de aandacht te brengen en vooral interessant te maken voor kinderen.

Dit alles met als doel om ook de jongste generaties te enthousiasmeren voor techniek.

BUVO was dit jaar voor het eerste een trotse participant en met ontzettend veel plezier hebben we de bezoekers kennis laten maken met onze processen. Doordat we dit deden in de vorm van chocolade gieten, wat opmerkelijk veel overeenkomsten heeft met aluminium gieten, waande de kinderen zich met recht in een chocolade fabriek (en werden ze natuurlijk erg enthousiast van ons werk). En door het presenteren van het ambacht konden we gemakkelijk de link leggen naar alle moderne technieken die we daar tegenwoordig voor gebruiken.

De compilatiefilm van deze dag geeft je een indruk van alles wat er gebeurde op deze dag vol vermaak.

Onze stand werd bemand door Harrie Custers, Jeroen Geomini, Wendy Hendriks, Willem Joosten, Timo Lubbers, Daniel Priester, Bart Verbruggen, Martijn Verschoor en Rob Winkelmolen. We werden, voor de chocolade, ondersteund door Peter Vossen. En het team deed het zo leuk dat ze de aandacht trokken van de lokale media. Timo, Daniel én Peter stalen de show bij Siris. Kijk maar eens naar deze rapportage. Vanaf 09:45 zie je Timo en Daniel en vanaf 12:35 vertelt Peter voluit. https://siris.nl/video/145719419/hotspot-hightech-helmond-de-peel

Wij kijken met veel plezier terug op deze dag. Hopelijk zijn wij en alle andere deelnemers van Stichting Hightech Helmond – de Peel er volgens jaar ook weer bij. En natuurlijk zien we jou ook graag (weer) op deze bijzondere dag.

 

Deel deze pagina

  • T
  • P
  • F

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Die Casting for Green Mobility op Euroguss 2024

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020

Miljoenenorder voor Buvo Castings

In 2020 vieren we ons 40-jarige bestaan. De festiviteiten voor dit ...

4 juni 2020